Cautare

2284 de rezultate pentru "vasile medesan" (2.68 secunde)
Presedintele PDL, Vasile Blaga, a anuntat, duminica seara, ca sloganul de campanie al ARD va fi "Reporneste inima Romaniei", aratand ca un imn propriu-zis al aliantei nu a fost ales. Vasile Blaga a mai spus ca tinta ARD este "deblocarea Romaniei".
"Vasile Blaga trage cu mitraliera in ARD" In al doilea rand, gruprile din ARD se afla intr-un conflict continuu. ... Inregistram o multitudine de ciocniri intre aceste grupari și observam și o incercare de erodare a lui Vasile Blaga.
1) Liderul PDL, Vasile Blaga a pierdut batalia de la colegiul din Timis. ... Ceilalti insa, spre deosebire de Vasile Blaga, au reusit sa roada din procentajul concurentului USL, astfel inca"t acesta sa nu inchida colegiul. Vasile Blaga n-a reusit asta.
Se cere demisia lui Vasile Blaga Confuzia de la nivelul PDL Teleorman este evidenta si prin faptul ca sefia filialei este asigurata de Teodor Nitulescu, unul dintre politicienii campion la traseism.
La umbra nucului batran numit "Traian Basescu" n-a crescut mai nimic Desi incep sa se contureze doua directii in PDL, una reprezentata de Vasile Blaga si vechea garda, alta, aripa "baronilor tineri", care ar fi agreata de Elena Udrea, partidul nu si-a gasit, pana in prezent, un "craisor" pe care sa-l scoata in fata si care sa domine discursul lui Crin Antonescu sau actiunea politica a lui Victor Ponta, spune Cozmin Gusa, la Realitatea TV, in emisiunea "PERSPECTIVA".
Traian Basescu, campanie inflacarata pentru Udrea, atac dur la Vasile Blaga Nu mai salveaza nici macar aparentele Cei care au avut ocazia joi sa urmareasca, pe tot parcursul zilei, declaratiile lui Traian Basescu facute la Cluj, iar apoi intr-un studio de televiziune au avut parte de un spectacol de zile mari.
Macovei, un fost procuror comunist Presedintele PDL, Vasile Blaga, si-a sustinut, luni, la Pitesti, motiunea pentru un nou mandat in fruntea formatiunii din Modrogran. Unul dintre insotitorii sai, europarlamentarul Traian Razvan Ungureanu, le-a atacat pe contracandidatele lui Vasile Blaga, Elena Udrea si Monica Macovei.
Blaga ii raspunde presedintelui Basescu, dupa mesajul "Adio PDL" Vasile Blaga, reconfirmat, sambata la Conventia Nationala a PDL, in fruntea partidului, a facut, sambata seara, o scurta declaratie de presa, in legatura cu mesajul de adio, postat de presedintele Traian Basescu pe o retea de socializare, dupa votul de la reuniune.
Blaga ar candida la prezidentiale Liderul democrat liberal Vasile Blaga a declarat, miercuri seara, ca nu exclude din start ideea de a fi el omul PDL-ului pentru alegerile Prezidentiale.
Vasile Blaga:
Observ ca tot mai multi politruci ai fostei guvernari pledeaza pentru revenirea la ciolan a lui Vasile Blaga si a gastii acestuia. ... Klaus Iohannis nu poate recomanda public pe vreunul din politrucii lui Vasile Blaga. ... Vasile Blaga e varat pana-n gat in afacerea EADS.
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), Vasile Lupu, a motivat decizia prin faptul ca modalitatea aceasta de a vana incuraja braconajul. ... In acest sens, Vasile Lupu a subliniat ca noua Lege a vanatorii prevede, in principal, protejarea vanatului.
Romania sta mai prost decat Bulgaria in ceea ce priveste absorbtia fondurilor de preaderare acordate de Uniunea Europeana (UE) pe programul Sapard, este de parere Vasile Lupu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR).
Integrarea in Uniunea Europeana va aduce in pragul falimentului in primul rand intreprinderile mici si mijlocii (IMM) implicate in activitatea de productie, ne-a declarat Gabriela Vasile, vicepresedinte al Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC).
Pentru ca Priboi parca a intrat in pamant, in caz de egalitate de voturi deciziile din CA se iau prin votul presedintelui Vasile Salapa.
Directorul general Vasile Salapa si adjunctul acestuia, Tudor Ciurezu, au fost schimbati din functii de actionari.
Politistii din cadrul Serviciului Cercetari Penale din cadrul IPJ Constanta au terminat cercetarile intr-un dosar privindu-i pe Vasile Condurache si Amalia Opritescu care in cursul anului 2005 au prejudiciat mai multe societati din tara.
Astfel, desi isi poate indeplini activitatea in mod normal, conducerea societatii este nevoita sa respecte masurile impuse", a declarat comisarul sef din cadrul Garzii de Mediu, Vasile Petro.
De luna viitoare vor incepe lucrarile", a declarat, pentru cotidianul "Replica", Vasile Francu, reprezentantul Vifrana S. ... Prima roada va fi recoltata de pe 60 de hectare de vita de vie", a mai spus Vasile Francu. ... Doritorii vor putea achizitiona vinul care le-a placut", a mai spus Vasile Francu.
google-analytics.com